Restaurant Turquoise a luat nastere din ideea de a crea o experienta culinara autentica, a ceea ce inseamna bucataria orientala: gusturi intense, preparate diverse si chiar mancaruri cu un aer exotic. Totul, mai aproape de tine, in centrul capitalei.

Telefon:      +40 731 826 222
E-mail:      contact@turquoiserestaurant.ro
Addresa:   Strada Theodor D. Speranția 96, București 030931
Instagram Feed
URMARITI-NE:
Evenimente corporate Bucuresti Unirii

Evenimente

Momente speciale

LA NOI FIECARE MOMENT ESTE SPECIAL

Restaurantul Turquoise este o bijuterie ascunsa si un loc cu delicii culinare unde le oferim clientilor nostri cele mai bune servicii, si avem grija ca ziua lor sa fie cat mai speciala!

Putem gazdui orice fel de petreceri, aniversari, evenimente private, conferinte, seminarii sau receptii cu preparate delicioase si bauturi fine.

Ofertele noastre pentru Evenimente Private, Corporate si Petreceri sunt personalizate pentru fiecare ocazie unica. Atmosfera calda atat in interior cat si pe terasa asigura ca tu si invitatii tai sa aveti o experienta relaxanta si placuta. Spatiile noastre disponibile pentru evenimentele private si petreceri sunt:

Corporate Lounge

Ofera o noua dimensiune evenimentelor tale de business!

Evenimentele corporate sunt componenta importanta pentru imaginea unei companii. Descopera cadrul perfect la Turquoise Corporate Lounge, pentru cele mai reusite confierinte, seminarii, congrese si intalniri de business. Evenimentul tau se va bucura de o atmosfera intima, unde vei putea servi masa alaturi de partenerii de business.

Dotari:

  • Ecran
  • Videoproiector
  • Sonorizare

Capacitate:

50-60 persoane

 

Ballroom By Turquoise

Din pasiune pentru experiente perfecte, facem tot posibilul ca evenimentul tau sa fie unic si de neuitat! Fie ca este vorba despre o nunta, botez, banchet sau o aniversare cu fast, la noi vei gasi un spatiu versatil ce poate fi transformat intr-un loc de poveste, cu personal profesionist, varietate in meniuri si cu o gama larga de bauturi fine.

Dotari:

  • Ecrane LED
  • Sonorizare
  • Microfon

Capacitate:

80-100 persoane

 

Terasa Turquoise

Un spatiu colorat, prietenos, cu tavan retractabil, ce iti poate transforma petrecerea intr-o adevarata experienta culinara in orient! Terasa noastra este locul perfect pentru intalniri, mese festive, petreceri, concerte live si aniversari.

Dotari:

  • Ecrane LED
  • Sonorizare
  • Microfon

Capacitate:

80-100 persoane

Te asteptam la noi acasa pentru a te delecta cu mancaruri orientale pregatite la cele mai inalte standarde de chefi nostri iscusiti.

Vino alaturi de noi intr-o calatorie culinara si experimenteaza bucataria orientala pas cu pas!

Locatia noastra

Putem gazdui orice fel de petreceri elegante, aniversari, evenimente private, conferinte, seminarii sau receptii cu preparate delicioase si bauturi fine cu un iz de Istanbul. Ofertele noastre pentru Evenimente Private sau Corporate si Petreceri sunt personalizate pentru fiecare ocazie unica. Atmosfera calda atat in interior cat si pe terasa asigura ca tu si invitatii tai sa aveti o experienta relaxanta si placuta. Spatiile disponibile pentru evenimentele private si petreceri sunt:
Terasa Turquoise Bucuresti - Unirii
Terasa
Ballroom Bucuresti Unirii
Ballroom by Turquoise
Evenimente corporate Bucuresti Unirii
Salonul corporate