Bucharest's finest
authentic oriental cuisine experience

Restaurant Turquoise a luat nastere din ideea de a crea o experienta culinara autentica, a ceea ce inseamna bucataria orientala: gusturi intense, preparate diverse si chiar mancaruri cu un aer exotic. Totul, mai aproape de tine, in centrul capitalei.

Saloanele noastre

Terasa noastra este o invitatie in lumea bucatariei orientale, unde gusturile si aromele se impletesc in farfuria ta. Spatiul are o capacitate maxima de 120 de persoane si poate fi inchiriat si pentru petreceri, evenimente private sau receptii.

Saloanele de la etajele superioare sunt dedicate evenimentelor private: nunta, botez, zile de nastere. Ballroom by Turquoise reprezinta o invitatie in lumea orientala, unde dorim sa te ajutam sa organizezi petrecerea pe care ti-o doresti, pas cu pas. De la ornamente florale si pana la meniuri cu bucate alese.
Ofera o experienta placuta partenerilor tai de afaceri in cadrul unui eveniment corporate organizat ca la carte. Localizat in centrul capitalei, salonul nostru corporate dispune de toate echipamentele tehnice necesare pentru organizarea de conferinte, seminarii, coffee breaks sau petreceri cu angajatii si colaboratorii. Capacitatea maxima a salonului este de 100 de persoane.