Terasa noastra este o invitatie in lumea bucatariei orientale, unde gusturile si aromele se impletesc in farfuria ta. Localizat in apropiere de centrul capitalei, in restaurantul nostru putem organiza evenimente private si corporate. Cu o capacitate totala de 400 de persoane, saloanele noastre pot fi inchiriate pentru petreceri, evenimente private, receptii sau intalniri cu partenerii de afaceri.

Te asteptam la noi acasa pentru a te delecta cu mancaruri orientale pregatite la cele mai inalte standard de chefi bucatari.

Vino alaturi de noi intr-o calatorie culinara si experimenteaza bucataria orientala pas cu pas.

Saloanele noastre

Terasa noastra este o invitatie in lumea bucatariei orientale, unde gusturile si aromele se impletesc in farfuria ta. Spatiul are o capacitate maxima de 120 de persoane si poate fi inchiriat si pentru petreceri, evenimente private sau receptii.

Saloanele de la etajele superioare sunt dedicate evenimentelor private: nunta, botez, zile de nastere. Ballroom by Turquoise reprezinta o invitatie in lumea orientala, unde dorim sa te ajutam sa organizezi petrecerea pe care ti-o doresti, pas cu pas. De la ornamente florale si pana la meniuri cu bucate alese.
Ofera o experienta placuta partenerilor tai de afaceri in cadrul unui eveniment corporate organizat ca la carte. Localizat in centrul capitalei, salonul nostru corporate dispune de toate echipamentele tehnice necesare pentru organizarea de conferinte, seminarii, coffee breaks sau petreceri cu angajatii si colaboratorii. Capacitatea maxima a salonului este de 100 de persoane.